}
  • Rasta din vovve med stil!
Fri frakt / Säker betalning med Klarna

Hundhalsband

Våra  snygga och unika hundhalsband kommer i flera olika coola mönster och färger, i egen design inspirerad av de senaste modetrenderna. Allt för att du ska hitta just din och din hunds personliga stil. Hundhalsbanden är mjuka och bekväma och gjorda av antingen rep eller textil med tryck. De har olika bredd beroende på storlek och metalldelar i antingen guld- eller silverfärg. Välj mellan halvstryp i rep eller textil eller ett halsband med spänne. Kombinera halsbandet med matchande koppel för att skapa den ultimata looken på hundpromenaden.


Bekväma hundhalsband med unik design 

Prio nummer ett är att halsbandet din hund har är bekvämt och säkert. Att det dessutom är snyggt och gör både dig och hunden glad är en välkommen bonus. Ett hundhalsband används ofta dagligen. Därför är det viktigt att du väljer hundhalsband med omsorg och ser till att din hund trivs i halsbandet. I vårt sortiment kan du välja halsband med spänne eller halvstryphalsband.  

Våra snygga hundhalsband kommer i olika storlekar och i olika härliga färger och mönster. Allt för att du ska kunna hitta ett halsband som passar både din hunds storlek och personlighet. Våra unika rephalsband är handgjorda och passar till en medelstor eller stor hund. Bomullsrepet gör halsbanden mjuka och bekväma. Vill du i stället ha ett halsband i mjuk textil har du flera olika härliga mönster att välja bland. Oavsett vilket hundhalsband du väljer kan du alltid köpa ett matchande koppel till.

Så väljer du rätt hundhalsband

Vilket halsband som passar din hund beror på många olika faktorer och just era förutsättningar. En del hundägare föredrar olika typer av halsband för olika tillfällen. 

Fördelarna med våra mjuka halvstryp är att de går snabbt att ta på och av. Du trär enkelt på och av halsbandet över din hunds huvud utan att behöva hantera ett spänne. Ett klassiskt halsband med spänne sitter bra och bekvämt på hunden. Det är även liten chans att din hund kan ta sig ur ett sådant hundhalsband. Om du har en väldigt dragig hund kan det passa bättre med en sele för att frigöra tryck från hundens hals.