}
  • Rasta din vovve med stil!
Fri frakt / Säker betalning med Klarna

Halsband med halvstryp

Våra snygga halvstryp är enkla och smidiga hundhalsband som träs över hundens huvud. Alla våra hundhalsband är mjuka och bekväma. De är gjorda av bomullsrep med härliga färger eller i textil med tryckt mönster. De unika halvstrypen blir extra snygga med ringar i metall i guld eller silverfärg.


Så fungerar ett halvstryp för hund

Halvstryp består till största del av en fast del utan strypfunktion. Tack vare den fasta delen kan halsbandet aldrig dras åt helt. En liten del av halsbandet är rörlig med strypfunktion. Det gör att ett halvstryphalsband inte stramar åt lika mycket som ett stryphalsband och aldrig kan bli mindre än måttet på den fasta delen. 

I sitt största läge ska tyghalsbandet precis, men lätt, gå att trä över din hunds huvud. Är det större än så finns risken att hunden kan krångla sig ur halsbandet. Gillar du smidigheten med halvstryp men inte vill ha strypfunktionen på din hund? Då ska du välja ett halvstryp som i minsta läget är lika brett som hundens hals så att ingen strypeffekt ges när hundhalsbandet är spänt.