}
  • Rasta din vovve med stil!
Fri frakt / Säker betalning med Klarna

FAQ

Här hittar du vanliga frågor och svar. Hittar du inte svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss.


Hur lång leveranstid har ni?
Vi skickar din beställning inom fem helgfria vardagar efter att din order tagits emot. Undantag för våra repprodukter som tillverkas på beställning och därför kan ta upp till 7 dagar innan dem skickas.

När paketet skickats från vårt lager får du ett meddelande. Vi skickar din order med PostNord och det tar ca 3-5 dagar för dem att leverera paketet.


Vad kostar frakten?
Frakten är kostnadsfri oavsett hur mycket du beställer.


Kan jag returnera en vara?
En oanvänd vara kan returneras (gäller ej måttbeställda produkter) mot återbetalning inom 14 dagar. Notera att varan behöver vara i samma skick som när den levereras och helt oanvänd. Din återbetalning kommer att bekräftas när vi mottagit varan och godkänt returen. 

Det är du som kund som står för fraktkostnaden när du vill använda dig av ångerrätten. Returfrakten är 49 kr vilket dras på återbetalningen. Vid storleksbyten är returfrakten gratis.

Så gör du för att returnera en vara:

  1. Kontakta oss på [email protected]. Ange ordernumret, vilka varor som returneringen gäller samt returorsak.
  2. Därefter mailar vi en retursedel till dig. Retursedeln skriver du ut och tejpar på returen. Återanvänd bubbelpåsen varan kom i eller paketera returen motsvarande. 
  3. Returen lämnar du sedan in till ett ombud för PostNord inom 14 dagar från att du meddelat oss att du ångrat köpet.
  4. När vi mottagit returen och säkerställt varans skick krediterar vi ditt köp hos Klarna. 

OBS! Angiven returkostnad gäller enbart när du använder fraktsedeln du får från oss. Vi tar inget ansvar för returer som skickas på annat sätt och ersätter inte returer som försvunnit. Tänk på att du ansvarar för varan tills dess att den är tillbaka hos oss. Vi har ej heller möjlighet att lösa ut paket från ombud.

OBS! Specialanpassade produkter såsom måttbeställda halsband kan EJ returneras eller avbeställas. 

Läs mer om vad som gäller vid retur i våra köpvillkor.


Hur reklamerar jag en vara?
Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Om du önskar göra en reklamation gällande fel på en beställd vara ska du kontakta oss så snart som möjligt efter att du upptäckt felet på [email protected].

Alla hundar är olika och vissa drar, tuggar och sliter mycket på sina halsband och koppel. Produkter som gått sönder av eget slitage eller felaktigt användande går inte att reklamera och vi behöver därför göra en egen bedömning innan vi kan godkänna reklamationen.

Läs mer om vad som gäller vid reklamation i våra köpvillkor.


Är min betalning säkert hanterad?
Vi jobbar med Klarna som har hand om hela betalningsflödet för att du ska känna dig trygg med din betalning och dina uppgifter.

 

Jag får ingen orderbekräftelse, vad gör jag?
En orderbekräftelse skickas automatiskt ut till den mailadress som är angiven i ordergången. Om du inte får någon orderbekräftelse beror det antingen på att mailadressen är felaktig eller att ditt epostprogram/leverantör tror att det är ett skräpmail. Kontakta oss alltid om du inte fått någon orderbekräftelse.