FAQ


Hur lång leveranstid har ni?
Vi skickar din beställning följande vardag efter att din order tagits emot. Undantag för våra repprodukter som tillverkas på beställning och därför kan ta upp till 7 dagar innan dem skickas.

När paketet skickats från vårt lager får du ett meddelande. Vi skickar din order med PostNord och det tar ca 1-3 dagar för dem att leverera paketet.


Vad kostar frakten?
Frakten är kostnadsfri oavsett hur mycket du beställer.


Kan jag returnera en vara?
Returfrakten är gratis och en oanvänd vara kan Returneras mot återbetalning inom 14 dagar. Notera att varan behöver vara i samma skick som när den levereras och helt oanvänd. Din återbetalning kommer bekräftas när vi mottagit varan och godkänt returen. Kontakta oss på info@tailsome.com så hjälper vi dig med instruktioner och returfraktsedel. 


Hur reklamerar jag en vara?
Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Om du önskar göra en reklamation gällande fel på en beställd vara ska du kontakta oss så snart som möjligt efter att du upptäckt felet.

Alla hundar är olika och vissa drar, tuggar och sliter mycket på sina halsband och koppel. Produkter som gått sönder av eget slitage eller felaktigt användande går inte att reklamera och vi behöver därför göra en egen bedömning innan vi kan godkänna reklamationen.


Är min betalning säkert hanterad?
Vi jobbar med Klarna som har hand om hela betalningsflödet för att du ska känna dig trygg med din betalning och dina uppgifter.

 

Jag får ingen orderbekräftelse, vad gör jag?
En orderbekräftelse skickas automatiskt ut till den mailadress som är angiven i ordergången. Om du inte får någon orderbekräftelse beror det på antingen på att mailadressen är felaktig eller att ditt epostprogram/leverantör tror att det är ett skräpmail. Kontakta oss alltid om du inte fått någon orderbekräftelse.