}
  • Rasta din vovve med stil!
Fri frakt / Säker betalning med Klarna

Om oss

Om tailsome


Första idén till Tailsome kom en varm sommardag 2018. Vi på Tailsome älskar djur och framförallt hundar. Vi älskar även mode och design. Men att hitta produkter till våra hundar som kombinerar kvalitet och stil upplevde vi som en utmaning. Man möts ofta av tråkiga färger, plastiga detaljer och även höga priser trots litet fokus på kvalitet. Därför valde vi att kombinera våra två passioner så att vi, liksom andra hundägare runt om i landet kan gå ut med våra hundar i stil. Vi bestämde oss för att ta fram bra, sköna, prisvärda och snygga produkter. För stilar som illustrerar humör och personlighet samt kombinerar mode och trender med funktion.

Målet med Tailsome

Vi har som mål att alltid erbjuda hållbara och personliga produkter. Vi vill att du ska kunna skämma bort dig själv och din hund med ett mönster som speglar just era personligheter, utan att göra avkall på kvalitet och ergonomi. Vi vill att det ska vara lika roligt att köpa accessoarer till hunden som det är till sig själv.

Egen design

Det som utmärker just våra produkter är den stilrena designen och livfulla mönstren. Vi tror på att hundars tillbehör ska vara lika glada och färgstarka som deras personligheter. Med våra halsband, koppel och selar vill vi visa att hundtillbehör inte behöver vara enfärgade och plastiga. Det går att kombinera kvalitet, funktion och design.

Våra repprodukter är egentillverkade. Vi köper in de olika komponenterna och sätter sedan ihop produkterna helt själva. Våra tygprodukter tillverkas i fabrik efter vår egen design och produktutveckling, med stort fokus på att skapa funktionella och trendiga produkter. Våra olika mönster är vår egen design som vi tar fram baserat på rådande trender och mode.

Kvalitet

Vi har inga plastdetaljer på våra produkter. Istället använder vi ringar, spännen och hakar i guld- eller silverfärgad metall. Detta valet har vi delvis gjort pga det visuella, men även för att kvalitén på produkterna ska vara hög.

Vi har testat våra produkter grundligt för att kunna garantera kvalitén. Vi har fryst in dem, lagt dem i blöt under långa tider, slitit och dragit. Därför vet vi att våra produkter håller för vårt nordiska klimat och för all användning som ett aktivt hundliv innebär.

Trygg betalning

För att du ska känna dig säker när du gör ditt köp, erbjuder vi säker betalning via Klarna. Klarna har hand om hela betalningsflödet och erbjuder flera olika betalningsmetoder.

Vilka är vi?

Tailsome startades 2018 i Linköping av oss, Sophie och Susana. Vår bakgrund är inom grafisk design och marknadsföring. Våra främsta ambassadörer och testare är den treåriga irländska terriern Dexter och bordercollie/samojed mixen Mollie, 5 år gammal. Vi designar alla våra mönster själva med inspiration från rådande trender. Våra repprodukter är dessutom handgjorda av oss själva.

Företagsinfo

Tailsome AB
Organisationnummer: 559172-0395
E-post: [email protected]
Registrerad för moms
Innehar F-skatt